Lawnmower Deth ‎– Ooh Crikey It's... (Vinyl LP)

Lawnmower Deth ‎– Ooh Crikey It's... (Vinyl LP)
Modellnummer: 4855
Tillgänglighet: 1
Pris: 245.00kr
Exkl. moms: 245.00kr
Antal:     - ELLER -   Lägg till i önskelista

Beg/Secondhand Vinyl
Record, NM
Cover, EX+
Earache ‎– Mosh 25
A1    Spook Perv Happenings In The Snooker Hall    
A2    Betty Ford's Clinic    
A3    Weebles Wobble But They Don't Fall Down    
A4    Sheepdip    
A5    Lancer With Your Zancer    
A6    Can I Cultivate Your Groinal Garden    
A7    Flying Killer Cobs From The Planet Bob    
A8    Did You Spill My Pint?    
A9    Seventh Church Of The Apocalyptic Lawnmower (Skank Mix)    
A10    Rad Dude    
B1    Sumo Rabbit And His Inescapable Trap Of Doom    
B2    Maim Mower, Maim    
B3    Cobwoman Of Deth Meets Mr. Smellymop    
B4    Got No Legs? Don't Come Crawling To Me    
B5    Icky Ficky    
B6    Judgement Day (Assume The Position)    
B7    Ooh Crikey    
B8    Satan's Trampoline    
B9    Dodo Doe    
B10    Duck Off    
B11    F.A.T. (Facist And Tubby)    
B12    Punk As Fuck    
B13    Sharp Fucka Blades Of Hades    
B14    March Of The Mods


Skriv en recension

Ditt namn:

Din recension: Notera: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig           Bra

Fyll i koden som visas i bilden nedan:

Butiken använder OpenCart
Tidens Tempo Diversehandel © 2018